Referat: Lohärads IF Blå - Sunnersta AIF Grön

Match för blåa laget mot en Sunnersta mix (98,99,00).
Första halvlek är jämn och faktiskt väldigt bra fotboll från båda lagen.
Våra inner mittfältare spelar helt enligt vad vi pratat om, inte så mycket kladd utan en snabb bollbehandling på de trånga yorna som blir i vårat 4-3-3.
Kalle blir fälld när han har ett jätte läge och lägger själv straffen men tyvärr utanför. Som tur är så revanscherar han sig några minuter då han gör 1-0.
Vi går till ledning med 1-0 i halvtid och det känns ganska bra trots att även Sunnersta spelar bra. Max Saraceno gör 2-0, Sunnersta får ett mål avblåst för offside som kanske var tveksamt?? Sunnertsta jobbar sig in mer och mer i matchen och gör välförtjänt ett kvitteringsmål.
Matchen som kändes ganska trivsam med bra stämning i första halvlek blir nu lite tråkigare med lite småtjafs. Jag hade inte riktigt koll på vad som hände men några tveksamma offsider och tuffa dueller med Kalle som ensam sysselsatte 3 spelare emellanåt. Efter att en Sunnersta spelare hackat upprepade gånger på Kalle blir han utvisad eftersom han redan hade ett gult kort (för vad vet jag inte). Vi gör sen 3-1 när Joel skjuter ett skott som deras målvakt släpper retur på och Kalle är där och trycker in 3-1.
3 st får idag betyget mycket bra Champios League klass: 1.Kalle som är den striker vi efterlyst i flera år (Tack Dalarna!), 2. Ralledinho (där finner jag inga ord som är bra nog), 3. Max Temrins backspel tror nog aldrig jag sett honom spela så klokt och rutinerat och vilken vänster doja. Adam Berga kvalar också nästan in på den listan! Max Saraceno och Simon B fysik gör idag också att vi får grepp om denna jämna match. Extra beröm också till Joel för bra jobb.
Tror nog även Sunnersta tyckte vi förtjänade segern även om dom nog tyckte att de i andra halvlek blev felfördelade av domaren.